Telia Eesti sai uue juhi

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia.
Telia. Foto: Jessica Gow/TT / TT NEWS AGENCY

Telia Eestit hakkab juuli keskpaigas juhtima Eesti juurtega Robert Pajos, ettevõtte praegune juhatuse esimees Dan Strömberg suundub Telia Leedu juhiks.

Robert Pajos kolib Eestisse Brasiiliast, kus ta on viimased seitse aastat juhtinud Ericssoni grupi piirkondlikke üksusi. Pajos on isa poolt Eesti juurtega ning tal on ette näidata edukas rahvusvaheline karjäär tippjuhina.

«Ootan suure põnevusega Eestisse kolimist ja Teliaga ühinemist, et panustada digitaalsetesse muutustesse, mis toimuvad ettevõttes nii sisemiselt kui klientide suunal,» ütles Pajos.

Robert Pajosel on infotehnoloogia magistrikraad, ta on lõpetanud Stockholmis asuva Kuningliku Tehnoloogiainstituudi. Ta on elanud ja töötanud erinevates riikides, sealhulgas USA-s, Venemaal ning viimasel ajal Brasiilias. Oma karjääri jooksul on ta töötanud erinevatel ametikohtadel Ericssoni grupis, operatsioonide juhtimisest müügijuhtimiseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles