Tallink võtab Hiina turistide jaoks kasutusele uue makselahenduse

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laeva Megastar esimene väljumine.
Laeva Megastar esimene väljumine. Foto: Tallink/Andres Raudjalg

Tallink pakub alates juulist Helsingi liini laevadel Megastar ja Star klientidele võimalust tasuda ostude eest maailma suurima e-makselahendusega AliPay, mille peamine sihtrühm on Hiina turistid.

«Hiina turist teeb sageli oma reisiotsuse just lähtuvalt sellest, kas sihtkohas on võimalik kasutada AliPay e-rahakotti ning seetõttu on ka iseenesestmõistetav, et me seda maksevõimalust pakume,» selgitas Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

Alates 1. juulist saab AliPay e-makselahendust kasutada kõikides Megastari ja Stari müügipunktides Tallinki kaupade ja teenuste eest tasumisel. Teistele Tallinki ja Silja Line laevadele laieneb AliPay kasutamise võimalus suve lõpuks. 

Aasia turistid moodustavad Tallinki laevadel suuruselt neljanda reisijategrupi – aasta algusest on Tallinki laevadel reisinud juba üle 250 000 Aasiast pärit reisija. Kõige suurem kasv on olnud just Helsingi-Tallinn liinil, kus on tänaseks sõitnud juba ligi 45 000 aasialast enam kui eelmisel aastal.

AliPay on maailma suurim, 870 miljoni kasutajaga e-rahakoti teenuse pakkuja, mis kuulub enam kui 500 miljardi dollari suuruse väärtusega rahvusvahelisse kaubandusgruppi Alibaba. Alibaba gruppi kuuluvad lisaks Alipay makseplatvormile ka näiteks veebikaubamajad Alibaba ja AliExpress.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles