Go Groupi omanikeringi tõusis Vichmanni ja Pruuli kõrvale uus inimene

Karel Kranich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoBus
GoBus Foto: Joakim Klementi / EESTI MEEDIA / Scanpix Baltics

Kuus aastat Go Groupi juhtinud Jüri Etverk ostis 10% Go Groupi aktsiatest ning kuulub nüüd ettevõtte omanikeringi koos Tiit Pruuli ja Marcel Vichmanniga.

Go Groupi suuromaniku Tiit Pruuli sõnul otsustas ettevõte müüa Etverkile 10% aktsiatest, kuna grupi äritegevus on osanike hinnangul liikunud viimasel kuuel aastal õiges suunas ning Etverkil on selge nägemus, kuidas lähiaastatel kontserni edasi arendada.

«Toetame Etverki visiooni tugevatest iseseisvatest tütarettevõtetest, kes ületavad turu keskmist tulemuslikkust muuhulgas tänu koostööle kontserni teiste ettevõtetega,» ütles Pruuli. «Sünergiat luues ning kogemusi jagades on grupi ettevõtetel head eeldused põnevas konkurentsis edukas olla.»

Go Groupi juhatuse liikmena viimastel aastatel kontserni ärimudelite kaasajastamisega tegelenud Jüri Etverki sõnul on Go Groupi lähiaastate visioon keskenduda neljale suurele tegevusvaldkonnale – transport, turism, inseneeria ning infrastruktuuri arendus.

«Reisijate- ja kaubavedu ning turism on olnud Go Groupi selgrooks juba pikka aega ning inimesed teavad hästi nii Go Travelit kui ka Go Busi siniseid busse, mis sõidavad ringi kogu Euroopas,» lausus Etverk. «Omame suuri kogemusi masinate remontimises ja ehitamises ning seda suunda arendame kindlasti edasi, samuti lööme kaasa erinevatel taristuehitusprojektidel.»

Go Groupi enamusosanikuna jätkab Tiit Pruuli, kellele kuulub 47% aktsiatest, Marcel Vichmannile kuulub pärast tehingut 43% ulatuses aktsiaid. Ostu-müügitehingu hind on osapoolte kokkuleppel konfidentsiaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles