Uus juht ehitab Rocca al Mare keskuse veerandi võrra suuremaks

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocca al Mare kaubanduskeskus.
Rocca al Mare kaubanduskeskus. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Rocca al Mare kaubanduskeskuse arendaja Citycon on algatanud detailplaneeringu, et ehitada ostukeskust ligi veerandi võrra suuremaks.

Citycon teatas eelmisel nädalal, et Kristiine ja Rocca al Mare keskuseid hakkab juhtima uus inimene, kelle ülesandeks jääbki viimase laiendamine, kirjutab ERRi uudisteportaal

Senisele kolmekorruselisele hoonele lisaks on algatatud detailplaneeringu järgi plaanis kuni viie maapealse korrusega ärihoone ehitamine, kus esimesel ja osaliselt teisel korrusel on äripinnad ning 2.-5. korruseni parkimismaja, lisaks plaanitakse avatud parkimisala katusekorrusele.

Ettevõtte kommunikatsiooni- ja turundusjuht Linda Eichler ütles, et ehkki detailplaneering algatati juba 2015. aasta lõpus, on konkreetsetest detailidest rääkida veel vara ning protsessid võtavad aega, kuivõrd tegemist on linna jaoks olulise piirkonnaga.

Ta selgitas, et nende hinnangul on kaubanduspinda tervikuna Tallinnas juba palju, aga turu areng soosib olemasolevaid häid asukohti, mis nii Rocca al Mare kaubanduskeskuse kui ka Kristiine keskuse puhul on väga head.

Loe pikemalt ERRist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles