Jalgpalli MM kasvatab nõudlust uute telerite järele

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
QLED Samsung teler.
QLED Samsung teler. Foto: STEVE MARCUS / REUTERS

Sel nädalal algav jalgpalli MM on kasvatanud inimeste nõudlust uutele telerite järele ning üha sagedamini langeb valik 50-65-tolliste telerite kasuks.

Telia Eesti kauba ja seadmete grupi tootejuhi Jüri Raudsepa sõnul kasvatavad suvised spordi suurvõistlused alati ka telerite müüki.

«Senine kogemus on näidanud, et inimesed soovivad tippvõistlustele kaasa elada uue ja korraliku suurusega teleekraani vahendusel. Erand pole ka sel nädalal algav jalgpalli MM Venemaal,» tõdes Raudsepp.

Tema kinnitusel kasvab suviste suurvõistluste eel telerite müük tavapärasega võrreldes ca 20 protsenti.

Suuruse arvestuses on viimase aja üks populaarsemaid valikuid 50-tolline ekraan, kuid üha enam langeb valik ka 55- ja 60-tollise ekraani kasuks, ehk aina rohkem lähevad kaubaks nii Samsungi kui LG kallimad tippmudelid.

«Loomulikult mängib siin rolli ka see, et koostöös teleritootjatega leiab tänasest valikust väga häid pakkumisi, kus hinnad on tavapärasest kuni mitusada eurot soodsamad,» lisas Raudsepp.

Konkreetselt jalgpalli MM-i raames kehtivate teleripakkumiste puhul näeb TOP5 välja selline:

  1. 50" LED TV Samsung MU6172
  2. 65'' LED-TELER LG SK7900
  3. 65" LED TV Samsung MU6172
  4. 55" QLED Samsung Q6F
  5. 55'' LED-TELER LG UK6100
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles