Ernst & Young Eesti tehingute nõustamise osakonda hakkas juhtima Rauno Klettenberg

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Klettenberg.
Rauno Klettenberg. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Rauno Klettenberg liitus alates 4. juunist Ernst & Young Eesti kollektiiviga, asudes juhtima ärikonsultatsiooni- ja audiitorbüroo tehingute nõustamise osakonda.

«Viimased kümme aastat olen teadlikult tegutsenud selle nimel, et luua Eesti majanduse pikaajalise arengu jaoks oluline investeerimist toetav kultuur ja tagada ettevõtetele rohkem alternatiive kapitali kaasamiseks. Nüüd kui kapitalituru arenguga paralleelselt on ettevõtete investeerimisvõimalused uutesse ambitsioonikatesse projektidesse kasvanud, näen vajadust anda oma panus nende tehingute õnnestumiseks,» ütles Kelttenberg pressiteates.

Rauno Klettenbergil on varasemast pikaajaline finantsvahenduse ja rahanduse kogemus, sealhulgas üle kümne aasta ettevõtete panganduses. Ta on varem töötanud SEB krediidianalüüsi osakonna juhina, Svenska Handelsbanken AB Eesti filiaali ettevõtete panganduse juhi ja Eesti filiaali juhina, NASDAQ OMX Tallinn AS juhatuse esimehena ning finantssektori esindusorganisatsiooni FinanceEstonia juhatuse liikme ja esimehena.

«Baltikumi tehingute turg on majanduse praeguses kasvufaasis väga aktiivne ning muutunud välisinvesteeringute toel ka üha rahvusvahelisemaks. Lisaks Eesti ettevõtluskeskkonnas orienteerumisele omab Klettenberg tugevat kontakti ka rahvusvahelisel areenil,» ütles mitu aastat Klettenbergiga koos FinanceEstonia juhatuses olnud EY partner Ranno Tingas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles