Advokaadibüroo Jesse & Kalaus läheb laiali

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Birgitta Ots, Tanel Kalaus, Eli Lahesoo
Vasakult: Birgitta Ots, Tanel Kalaus, Eli Lahesoo Foto: Erakogu

Advokaadibüroo Jesse & Kalaus partner vandeadvokaat Tanel Kalaus koos kahe kolleegiga liituvad Triniti advokaadibürooga ning vandeadvokaat Piret Jesse liitub partnerina Soraineni advokaadibürooga tuues kaasa ka oma tiimi.

Triniti juhtivpartneri Villu Otsmanni sõnul täieneb tänu uutele meeskonnaliikmetele Triniti tehingu- ja vaidlusküsimuste meeskond ning samuti saab tugevat täiendust advokaadibüroo konkurentsi-teemade töögrupp. Triniti meeskond kasvab uute liitujatega 26-liikmeliseks.

«Uute ekspertide liitumine Triniti meeskonnaga on meile suureks tunnustuseks, kuna kinnitab, et oleme oma ärikultuuri- ja mudeliga õige suuna valinud. Teiseks aitab see luua sünergiat Triniti riigiäri ja konkurentsi töögrupis ning muutuda selle ala üheks tugevamaks eksperdiks Eestis ja samas viia Triniti ka rahvusvaheliselt kõrgeimale tasemele,» sõnas Otsmann.

«Mul on siiralt hea meel ühineda Triniti väga kogenud ja ambitsioonika meeskonnaga, mis on üles ehitatud just sellistele väärtustele, nagu minu arvates ühes kaasaegses ja lahedas büroos peab olema. See on selline keskkond, kuhu tahan tulevikus oma panuse anda,» rääkis Kalaus.

«Piirkondlik M&A turg areneb jõudsalt ning loodetavasti kasvutrend jätkub. Mul on hea meel  liituda M&A valdkonna tipptegijatest meeskonnaga, kellega jagame ühist eesmärki pakkuda klientidele kõige kõrgemal tasemel teenust. Ma olen kindel, et üheskoos saame nõustada mastaapseid ja keerukaid tehinguid veelgi paremini ning meie kliendid saavad tiimide kogemustepagasi ühendamisest ainult veel rohkem kasu», kommenteeris Piret Jesse liitumist Soraineniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles