Ärikinnisvara arendamisel tuleb arvestada suurema omafinantseeringuga

Kristi Malmberg
, majandustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank Eesti kinnisvara ja ehituse osakonna juhataja Ero Viik.

Ero Viik, Head of Real Estate Department at Swedbank.
FOTO: MIHKEL MARIPUU/EESTI MEEDIA
Swedbank Eesti kinnisvara ja ehituse osakonna juhataja Ero Viik. Ero Viik, Head of Real Estate Department at Swedbank. FOTO: MIHKEL MARIPUU/EESTI MEEDIA Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Pankade eksperdid nendivad, et ärikinnisvaraturg on praegu väga aktiivne ning soovitavad laenutaotluste puhul arvestada, et omafinantseeringu nõue on praegu suurem kui veel mõned aastad tagasi.

Swedbank Eesti kinnisvara ja ehituse osakonna juhi Ero Viigi kinnitusel on kinnisvaraturg praegu väga aktiivne, mis on otseses seoses üldise hea majanduskeskkonna ja soodsate laenuintressidega. Aktiivsus on järjest kasvanud viimased seitse aastat, räägime me siis büroodest, korteritest või kaubanduspindadest, märkis Viik. ”Nõudlus on järgi tulnud. Ja kui need kaks asja on omavahel kooskõlas, siis on väga hea,” ütles ta. ”Siiani on ehitatud täpselt nii palju kui on ära ostetud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles