Eesti krüptolausuja jäi norrakate skeemis rahast ilma

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krüptoraha
Krüptoraha Foto: DADO RUVIC/REUTERS

Norrakate Eestis loodud digiraha äri uurimiseks algatati kriminaalmenetlus. Kannatanute seas on ka neile võrkturundajana nõu andma läinud teise krüptorahaskeemi müügimees.

„Ma investeerisin mingitesse nende pakettidesse ja ma üritasin võrkturundajatega neile natuke kasulik olla. Aga me ei ehitanud üles nende äri kui sellist,“ ütles krüptorahaskeemi Nano Club Eesti tuntuim müüginägu Erik Nurm enda seotuse kohta UBW ehk Ultimate Business World skeemiga, vahendab Äripäev.

Ka Nurm ise müüb Nano Clubi (koduleht on tänaseks suletud – toim.) alt pakette ning seeläbi oma rahast ilma jäänud on esitanud tema vastu politseisse avaldusi, mida ei ole seni menetlusse võetud.

Nurme sõnul läkski ta oma suure võrkturunduskogemusega UBW-le kui alustavale ettevõttele nõu andma ning tema kinnitusel on kannatanute ring laiem kui vaid UBW kontorilaua taha kokku tulnud võrkturundajad.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles