Tervishoiukõrgkoolid sõlmisid Eesti Õdede Liiduga koostöölepingu

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Tartu Tervishoiu Kõrgkool, Tallinna Tervishoiu Kõrgkool ja Eesti Õdede Liit sõlmisid koostöölepingu, mille eesmärk on toetada Eestis õenduse arengut.

Koostöölepingu eesmärk on toetada eelkõige õendusharidust ning õe kutse väärtustamist ühiskonnas. Eesmärgi saavutamiseks arutatakse ühiselt tervishoiusüsteemi päevakajalisi teemasid, jagatakse tekkinud seisukohti ning suunatakse arenguid nii seadusloomes kui õenduspraktikas.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppeprorektor Kersti Viitkari sõnul panustatakse üheskoos õe kutseala arendamisse. «Tartu Tervishoiu Kõrgkool ja Eesti Õdede Liit teevad koostööd õppekavade arendamisel ja motiveeritud õppijate leidmisel,» lisas Viitkar.  

Eesti Õdede Liidu president Anneli Kannus selgitas, et Eesti Õdede Liit suunab õenduse arengut koostöös Euroopa õendusorganisatsioonidega ning teeb Eestis koostööd tervisehoiukõrgkoolidega, mis võimaldab nii õppe kui ka praktika samaaegset arendamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles