Noorte kaksikvõit online-kasiinos tekitas kahtlusi

Irina Kablukova
, vene toimetuse reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Rus.Postimees toimetuse poole pöördus paari päeva eest noormees, keda süüdistati tema sõnul alusetult pettuses.

Noormehe väitel mängis ta koos oma sõbrannaga online-kasiinos Optibet ja õnn naeratas neile mõlemale: tüdruk võitis 35 700 eurot ja noormees 24 000 eurot.

See tundus aga Optibetile kahtlane ning noorte kontod blokeeriti, mis tähendas, et nad ei saanud oma võite registreerida ega välja võtta. Noormehe sõnul teatas kasiino, et nende süsteem andis häiret, mis tähendab, et  mängija võis kasutada petuskeeme.

Pärast kahenädalast juurdlust otsustas Optibet neiule võidu välja maksta. Noormees ootas edasi, uskudes, et ka tema suhtes tuleb positiivne lahend, kuid pikk ootamine ei andnud tulemust.

Optibet selgitas Rus.Postimehele, et nad ei saa kommenteerida juhtunu asjaolusid kolmandatele osapooltele. Optibet lisas, et neil on õigus ja kohustus kontrollida võimalikke kahtlusi kokkumängu osas ja suurte summade väljamaksmise korral tuleb vastavalt rahapesu ja terrorismi tõkestamise seadusele samuti lisakontrolle läbi viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles