Kopli liinidel kopa maasse löömise ajaks oli hulk kortereid juba broneeritud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli liinidele planeeritavad kortermajad.
Kopli liinidele planeeritavad kortermajad. Foto: Kuvatõmmis Fund Ehitus kodulehelt

Tallinna linnalt Kopli liinide maa-ala 2015. aastal ostnud Fund Ehitus alustas seal tänavu aprillis ehitustöid ning ajaks, mil esimesena müüki pandud elumaja kohal oli vaid vundamendiauk, olid ligi pooled selle korteritest juba broneeritud.

Fund Ehitus alustas Kopli liinidel ehitamist Sepa tänavast, vahendab ERR Uudised. Esimese kahe hoone rajamiseks löödi kopp maasse aprillis ja praegu on müügis ainult Sepa 18, kuhu tulevast 25 korterist 11 olid broneeritud juba aprilli lõpuks.

Peeter Pere Arhitektide projekteeritud viiekorruselisi sarnase välisilme ja 25 korteriga hooneid tuleb Sepa tänava äärde kokku kolm ning esimesena ehitatakse valmis merest kõige kaugemale jääv maja.

Fund Ehituse tegevjuht Eiki Rump ütles, et aktiivset müüki alustati ligi kuu aja eest ning praegu on käimas kahe maja ehitus ja ettevalmistusel on järgmiste ehitamine.

Loe lähemalt ERR Uudistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles