Vihane klient: Prisma kurgid on ülekasvanud ja pehmed! (5)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehele saatis pildiseeria Rocca al Mare Prisma kurkidest lugeja, keda vihastas Prisma kurkide välimus.

«Soome omanikega Prisma kett arvab, et Eesti tarbijale sobib igasugune «sõnnik» maha müüa, mis Soome turule enam ei kõlba,» kirjutas lugeja. «Kas see ongi äriplaan aastal 2018?»

Lugeja oli teinud pilte eile õhtul ja täna hommikul. «Üle kasvanud, pehmed, kollaste otstega ja ilmsete riknemistunnustega kurk köögivilja osakonnas,» loetles klient kurkide tunnuseid.

Prisma Peremarket ASi ostuosakonna kategooriajuhi Marge Soosalu sõnul on Prisma kaupluste valikus on nii Eesti, Hispaania kui ka Soome kurke. Pakumisel on eri kvaliteediklassiga tooted.

«Soome kurkidest oleme oma sortimenti valinud teise kvaliteediklassiga kõverad kurgid, ikka selleks, et pakkuda klientidele laiemat valikut ja soodsat hinda,» sõnas Soosalu ja tunnistas, et Rocca al Mare Prismas olnud Soome kurgid olid korrektselt sorteerimata ja kinnitas, et olukord on juba parandatud.  

«Lubame pöörata rohkem tähelepanu puu-ja juurviljaosakonna kvaliteedile – see on pidev protsess, mille eesmärgiks on pakkuda Prisma klientidele parimat kaupa soodsate hindadega,» sõnas Soosalu.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles