Mootor Grupp taasomandab 40-protsendilise osaluse Milrem LCM OÜs

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn, 13.10.2017
Milremi ja Patria pressikonverents.
Pildil Kuldar Väärsi
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Tallinn, 13.10.2017 Milremi ja Patria pressikonverents. Pildil Kuldar Väärsi FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kuldar Väärsi müüb oma 40-protsendilise osaluse kaitsetööstusettevõttes Milrem LCM OÜ Hugo Osulale kuuluvale Mootor Grupp ASile.

Kuldar Väärsi on otsustanud keskenduda mehitamata sõidukite ja robootikaärile läbi oma ettevõtete Sinrob ja Milrem Robotics ning müüb oma 40-protsendilise osaluse Milrdem LCM OÜs Mootor Grupile. Soome Patria säilitab Milrem LCMis 60-protsendilise osaluse, teatas Patria.

Kuldar Väärsi jätkab teate kohaselt Milrem LCM OÜ nõukogus.

Seejuures müüs Osulale kuuluv Mootor Grupp oma varasema 60-protsendilise osaluse Milrcem LCM OÜs Patriale mullu oktoobris.

Milrem LCM OÜ teenindab kaitse- ja julgeoleku sektorit pakkudes elutsükli toetusteenuseid raske- ja soomussõidukite, relvasüsteemidele ja muule sõjalisele varustusele. Ettevõte pakub hooldus- ja remonditöid Eesti Kaitseväe XA-180, XA-188 ja muudele sõjaväesõidukitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles