Nordica reisijate arv näitas aasta alguses head kasvu

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NORDICA juht JAAN TAMM.
NORDICA juht JAAN TAMM. Foto: Raul Mee/Raul Mee/Mollusk Media

Eesti riikliku lennufirma Nordica reisijate arv kasvas tänavu esimeses kvartalis 125 000 reisijani, mida on 17 protsenti enam kui mullu samal ajal. Suvesihtkohtade lennukite kiire täitumus lubab prognoosida kasvu jätkumist.

Nordica turuosaks Tallinna lennujaamas mõõdeti samal ajavahemikul 25 protsenti, 80 protsenti lendudest väljus 15-minutise täpsusega ja lendude toimumise protsent oli 97, teatas ettevõte. 

Algaval suvehooajal lisandub Nordica lennuplaani suisa kolm uut sihtkohta: aastaringne Kopenhaagen, kuhu hakatakse lendama kuni 11 korda nädalas, ning suvised Constanta Rumeenias ja Ohrid Makedoonias.

«Nordica läheb oma kolmandale suvehooajale vastu hea ja kindla tundega. Broneeringud lubavad juba täna prognoosida reisijate kasvu jätkumist ja kinnitavad, et eestlased tahavad üha enam garanteeritud suveilma, mida meie puhkusesihtkohad ka pakuvad,» ütles Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm.

Nordica käitab 19 lennukit, olles sellega Eesti läbi aegade suurim lennuettevõte. Nordica ekspordib lennuteenuseid nii Rootsi, Taani, Poola kui ka Hollandisse ning annab tööd üle 400 lennundusspetsialistile Eestis ja välisriikides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles