Eesti parima juhi konkursi finalistid on selgunud

Kristi Malmberg
, majandustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konkursi võitja selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil.
Konkursi võitja selgub Pärnu Juhtimiskonverentsil. Foto: Kheng Ho Toh/PantherMedia / Kheng Ho Toh

Täna selgusid juba viiendat korda toimuva parima juhi konkursi finalistid. Nendeks on Eesti Energia juht Hando Sutter, Circle K Eesti  juht Kai Realo ja Tallinna Kaubamaja juht Raul Puusepp.

Nimetatud juhid on žürii hinnangul väärt esiletõstmist kui oma organisatsiooni ja töötajaid hästi juhtivad, inspireerivad ning ühiskonnas kaasa rääkivad tippjuhid.

Kes nimetatutest valiti Eesti parimaks juhiks 2018, avalikustatakse Pärnu Juhtimiskonverentsil 18. mail. Juhtimiskonverentsi peaesineja on Ryanairi juht Michael O’Leary.

Parimat juhti valivad Postimees, Äripäev, personalijuhtimise ühing Pare ja Tööandjate Keskliit. 2017. aasta oli Eesti parim juht ABB Eesti pikaaegne juht Bo Henriksson, aastal 2016 Erkki Raasuke, aastal 2015 Estraveli juht Anne Samlik ning aastal 2014 Sisekaitseakadeemia tollane juht Lauri Tabur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles