Üleskutse: telefon, mis jäi südamesse (2)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAKALA01:   : VILJANDI, EESTI, 02OCT03
Mobiiltelefonid Sony Ericsson T68i ja Nokia 3310.
aa/ Foto AIVAR AOT
SAKALA01: : VILJANDI, EESTI, 02OCT03 Mobiiltelefonid Sony Ericsson T68i ja Nokia 3310. aa/ Foto AIVAR AOT Foto: AIVAR AOT?HT/SAKALA

Mobiiltelefonist on saanud üks oluline osa inimese elust – tänapäeval ei kujuta paljud ilmselt ettegi, et peaksid sõbrale helistamiseks toas või telefoniputkas olema.

Kui eelmise sajandi lõpus ja 21. sajandi alguses sai mobiiltelefone endale lubada vaid jõukam seltskond, siis nüüd ei imesta keegi, kui esimese klassi õpilane pärast kooli mobiiltelefoni välja võtab, et emale helistada.

Sajandi alguses ostetud telefonid pidasid enamasti vastu aastaid ning said tihti osaks inimesest endast. Kui telefoni aeg lõpuks ümber sai, tuli omanikul ette võtta raske tee otsustamaks, milline telefon suudaks vana asendada. Tänapäevased nutitelefonid purunevad aga kergemini, mistõttu vahetavad paljud igal aastal oma vana telefoni uuema vastu.

Saada meile lugu oma mobiiltelefonist, mis kõige rohkem südamesse on jäänud. Kui võimalik, lisa ka pilt. Kirjuta oma lugu kommentaaridesse või saada see aadressil tarbija@postimees.ee.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles