Tele2 piirkonnajuht pole Eesti tulemustega rahul

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 reklaam.
Tele2 reklaam. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tele2 on aasta algusest peale juhtkonnas mitu muudatust teinud, grupi Kesk-Euroopa ja Euraasia piirkonna juhi Niklas Sonkini hinnangul ei saa ettevõtte seniste tulemustega rahul olla, kirjutab Äripäev.

Eelmisel nädalal sai 2000. aastast Tele2 äriklientuuri ja meediateenuste direktorina töötanud Andres Jõesaar teada, et peab ametist lahkuma. Veebruaris lahkus Tele2st selle juht Toomas Tiivel, kelle asemele tuli Tele2 Leedu müügi- ja turundusosakonda juhtinud Mindaugas Ubartas. Aprillis lahkus ametist turundusjuht Kristjan Seema, kes töötas Tele2s alates 1997. aastast. Seema töötab praegu SEB turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni direktorina.

Tele2 grupi Kesk-Euroopa ja Euraasia piirkonna juhi Niklas Sonkini sõnul võiks Eesti turul paremini minna ja seepärast meil tehaksegi struktuurimuudatusi: et teenindada kliente paremini ning ka turul kasvada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles