RB Raili tehniliseks juhiks ja juhatuse liikmeks nimetati Mart Nielsen

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Nielsen.
Mart Nielsen. Foto: Laura Oks

Alates 19. aprillist ühineb tehniliseks juhiks määratud Mart Nielsen juhatuse ülejäänud kolme liikmega – tegevjuhi Baiba A. Rubesa, operatsioonide juhi Kaspars Rokensi ja finantsjuhi Ignas Degutisega.

Mart Nielsen on viimased neli aastat juhtinud Swedbanki taristuarendust. Enne seda töötas ta 12 aastat Eesti ja Baltimaade tehnilise uuenduse juhi ja juhatuse liikmena telekommunikatsiooniettevõttes Tele2.

«Ühisettevõte RB Rail AS on tõeliselt Baltikumi-ülene ettevõte ja meil on hea meel tervitada eestlast Mart Nielsenit kui oma juhatuse liiget ja tehnilist juhti, eriti praegu, kui kogu tegevuse fookus on kõigis kolmes riigis Rail Baltica projekteerimisel,» ütles RB Rail ASi tegevjuht Baiba Rubesa pressiteates.

«Tehnilise juhi ülesandeid täites on tema varasem Põhja-Euroopa eri riikides saadud projektiplaneerimise, uuendamis- ja digitaliseerimiskogemus Rail Baltica projektile kahtlemata väärtuslik,» lisas Rubesa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles