EfTEN müüb kümnete miljonite eest kinnisvara

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Arakas
Viljar Arakas Foto: Eero Vabamägi

Fondivalitseja EfTEN Capital realiseerib rohkem kui kümne miljoni euro väärtuses objekte ning on müüki pannud kõik Balti Kinnisvaraportfelli ning mõned esimese EfTENi kinnisvarafondi varad.

Nii müüakse avaliku pakkumise teel kuus rahavooga kaetud ärikinnisvaraüksust neljas Eesti linnas, vahendab Äripäev. Üksustel on ankurüürnikud nagu Premia, K-Rauta, Bauhof, Swedbank, Eesti Meedia, Onninen ja Omniva.

«Hetkel välja pakutud kuuest hoonest neli kuulub Balti Kinnisvaraportfell ASile, mille juhtimislepingu omandas EfTEN Capital 2008nda aasta detsembris East Capitali käest,» kinnitas EfTEN Capitali juht Viljar Arakas.

Tema sõnul oli omandamise hetkel portfellis 12 objekti, millest on vahepeal realiseeritud kaheksa, ning lisaks on müügis kaks EfTEN Kinnisvarafondi esimest investeeringut, mis omandati kümme aastat tagasi.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles