Ihaldusväärne tööandja tõepoolest: Cleveron napsas endale ühe Omniva valdkonna juhi (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi külje all asuv Cleveroni peakontor
Viljandi külje all asuv Cleveroni peakontor Foto: Elmo Riig / Sakala

Cleveroni müügi- ja teeninduse divisjoni juhina alustab aprilli lõpus tööd praegune Omniva pakiäri valdkonna juht Sten Argos.

Cleveronis müüki, turundust, tootejuhtimist ja teenindust korraldama hakkava Argose sõnul tegi ettevõte talle isikliku pakkumise, vahendab Äripäev

„Ma usun sellesse, millesse Cleveroni meeskond usub. Nad soovivad muuta maailma ning ümber defineerida e-kaubanduse viimase miili mugavust ja lihtsust. Soovivad teha seda läbi kõrge kvaliteedi ning läbi selliste lahenduste, mis kingivad nii klientidele kui kasutajatele rohkem aega,“ rääkis Argos oma otsuse tagamaadest.

Postimees kirjutas oma nädalataguses loos, et sel aastal esimest korda CV Keskuse Eesti ihaldusväärsemate tööandjate nimistusse jõudnud Cleveroni on niivõrd hinnatud tööandja, et inimesed on nõus igapäevaselt Viljandisse sõitma nii Otepäält kui Tartust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles