Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Soomes hakatakse 2000 eurose kilohinnaga kaaviari tootma

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Raigo Neudorf
Copy
Kaaviar.
Kaaviar. Foto: SCANPIX

Soomes asuvas Varkause linnas hakatakse kuue aastase ettevalmistuse tulemusena kaaviari tootma, vahendab Talouselämä.


Carelian Caviar Oy juhataja Markku Pättiniemi sõnul peaks tänavu müüki jõudma umbes tuhat kilo kaaviari. Lähiaastatel peaks aga aastane tootmismaht kasvama 5000 kiloni.

Suurem osa ettevõtte toodangust eksporditakse Euroopasse ja Venemaale. Kaaviari kilohind on umbes 2000 eurot.

Märksõnad

Tagasi üles