Maailma noorimad miljardärid on õed Norrast

Kristi Malmberg
, majandustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma üks nooremaid miljardäre Evan Spiegel on abielus Austraalia supermodelli Miranda Kerriga.
Maailma üks nooremaid miljardäre Evan Spiegel on abielus Austraalia supermodelli Miranda Kerriga. Foto: PMA/AdMedia/SIPA/PMA/AdMedia/SIPA

Forbesi värskes miljardäride edetabelis on noorimate arvestuses esimesed kolm norrakad.

Noorim miljardär on tänavu 21-aastane Alexandra Andresen, kellele kuulub läbi Norra investeerimisfirma Ferd vara väärtuses 1,4 miljardit dollarit. Vanuse poolest teisel kohal on samuti norralanna Katharina Andresen, kes, nagu nime järgi juba võib eeldada, on Alexandra õde. Tema vara väärtus on sama kui õel, sest neile kuulub võrdselt kokku 42 protsenti perefirmast. 

Vanuse järgi kolmas miljardär on samuti norrakas, kellel on tänu perekonnale kuuluvale lõhekasvatusele vara 1,9 miljardi dollari väärtuses. 

Neljas on Snapchati üks osanikke, 27-aastane Evan Spiegel, kel vara 4,1 miljardi dollari väärtuses. Ning viiendal kohal noorimate miljardäride hulgas on samuti 27- aastane iirlane John Collison, kel jõukust miljard dollarit tänu veebipõhiseid makseid pakkuvale Stripe`ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles