Water Ser võib hingusele minna

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peamiselt vee- ja kanalisatsioonitorustike ehitusega tegelev Water Ser hindab oma majandusseisu tõsiseks.
Peamiselt vee- ja kanalisatsioonitorustike ehitusega tegelev Water Ser hindab oma majandusseisu tõsiseks. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Peamiselt vee- ja kanalisatsioonitorustike ehitusega tegelev Water Ser hindab oma majandusseisu tõsiseks ning kui firmal ei õnnestu saada uute tööde alustamiseks pangagarantiisid, võib see tähendada firma tegevuse lõppu

Eesti kapitalile kuuluva Water Seri juhatuse liige Andres Pürg ütles, et ettevõtte majandusseis on tõsine, kuid saneerimise taotlus ei ole hetkel päevakorral. «Ettevõttel on alustamata töid ning lepinguid ligemale kaheksa miljoni euro ulatuses, kuna puuduvad nõutud teostusgarantiid,» märkis Pürg. «Finantsasutused ei ole siiani lõppenud garantiilimiidi lepinguid pikendanud.»

Pürg lisas, et juhul, kui ettevõttel ei õnnestu saada uutele töödele pangagarantiisid, muutub ettevõtte edasine tegevus väga raskeks, kui mitte võimatuks. «Pooleli on mitmeid alustatud lepinguid ning juhul, kui ettevõte peab tegevuse lõpetama, siis jäävad kahjuks ka tööd lõpetamata,» märkis ta.

Ettevõtte teatel lõppes möödunud majandusaasta kahjumiga. Water Ser AS-i müügitulu oli Krediidiinfo andmeil 2009. aastal 5,3 miljonit eurot ja puhaskasum 30 817 eurot.

Vedelkütuste jae- ja hulgimüügiga tegelev AS Jetoil on Harju maakohtusse esitanud AS-i Water Ser vastu pankrotiavalduse. Pürgi selgitusel on tegu sisuliselt võlavaidlusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles