Prokuratuur trambib jalgu (8)

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigiprokurör Laura Feldmanis tunamullu jaanuaris Harju maakohtu trepil, käes kohvrid Tallinna Sadama eksjuhte Ain Kaljuranda ja Allan Kiili puudutavate materjalidega.
Riigiprokurör Laura Feldmanis tunamullu jaanuaris Harju maakohtu trepil, käes kohvrid Tallinna Sadama eksjuhte Ain Kaljuranda ja Allan Kiili puudutavate materjalidega. Foto: Rauno Volmar / Delfi

Esmaspäeval tegi üks Harju maakohtu  staažikamaid kohtunikke Julia Vernikova kohtumääruse, millega saatis üsna armutu kriitika saatel riigiprokuratuuri tagasi Tallinna Sadama juhtide kriminaalasja süüdistusakti. Riigiprokurör Laura Feldmanis vaidlustab selle. Riigiprokuratuur nendib, et vigu tehti, aga need pole sellised, mis nõuaksid süüdistusakti ümberkirjutamist.

Esmaspäeval tegi Harju maakohtu üks staažikamaid kohtunike Julia Vernikova kohtumääruse, millega ta saatis üsna armutu kriitika saatel riigiprokuratuuri tagasi Tallina Sadama juhtide kriminaalasja süüdistusakti. Riigiprokurör Laura Feldmanis vaidlustab selle. Riigiprokuratuur nendib, et vigu tehti, aga mitte sellised, mis nõuaks süüdistusakti ümberkirjutamist.

Sellest hoolimata on Feldmanis mitmes mõttes väga ebameeldivas olukorras.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles