Räppar 50 Cent sattus bitcoini skandaali (1)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peter R

Räppar 50 cent andis Instagrami vahendusel fännidele teada, kuidas ta unustas 7,5 miljoni dollari väärtuses bitcoinide omamise. Hiljem selgus aga, et räppar ehtis end võõraste sulgedega ning ühtegi Bitcoini tal tegelikult ei ole.

Armastatud räppar jagas oma fännidega Instagrami vahendusel fotosid meedias ilmunud artikli kuvatõmmistest, milles räägiti, et mees on Bitcoini miljonär. Räppar lisas sinna juurde pealkirjaks, et ta tõepoolest unustas 7,5 miljoni dollari väärtuses bitcoinide omamise, vahendab Markets Insider.

Nimelt oli ta 2014. aastal aktsepteerinud oma albumi makseid bitcoinides ning unustas selle seejärel ära. Suur oli aga tema üllatus, kui ta avastas, et bitcoini väärtus on tõusnud ning ta on värske krüptoraha miljonär.  «Ma olen nii uhke enda üle,» kirjutas mees Instagrami postituse alla.

Vaatamata ilusale jutule, tuli hiljem aga välja, et räppar siiski valetas oma ootamatu õnne kohta.

Nimelt sai väljaanne The Blast jälile 50 Centi kohtudokumentidele, milles mees väidab, et tal ei ole kunagi ühtegi bitcoini olnud. Kuna kuulus räppar, päris nimega Curtis Jackson, võitles hiljuti pankrotistumisega, oli ta oma pankrotiavaldusse lisanud, et meedia kajastas tema bitcoinide omamist valesti ning tema andmetel ei ole ühelgi tema ettevõttel bitcoini kontot olnud. Vaatamata meedia süüdistustele oli mees ise aga see, kes enda isikliku sotsiaalmeedia konto alt krüptorahaga uhkeldas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles