Endine Raadiku koolimaja läheb 1,5 miljoni euroga müüki

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
´Pildil matemaatika õpikud
´Pildil matemaatika õpikud Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/PM/SCANPIX BALTICS

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) müüb 1,5 miljoni euro suuruse alghinnaga Tallinnas Raadiku 10 asuvat endist koolihoonet koos 4,7-hektarilise kinnistuga.

RKAS müüb avaliku kirjaliku enampakkumise teel Tallinna linnas Raadiku 10 asuva hoonestatud kinnistu alghinnaga 1,5 miljonit eurot. Pakkumise esitamise tähtaeg on 13. märts kell 14, teatas RKAS.

Endine koolihoone on olnud alates 2015. aasta algusest kasutuseta, kütmata. Hoone on halvas seisukorras. Katuseakendest ja võimla laest esineb läbijookse. Mitmed avatäited on lõhutud ja vineeriga kaetud.

Tallinna linna kehtiva üldplaneeringu järgi jääb kinnistu korterelamumaa juhtotstarbega alale, linnaosa üldplaneeringu järgi avalikult kasutatavate ja sotsiaalobjektide alale. Detailplaneeringu algatamisettepanek on menetlemisel, eskiislahendus näeb ette juhtotstarbe muutmise elamu- ja ärimaaks ning äripindadega korterelamute ehituse.

Müügis oleva kinnistu pindala on 4,7 hektarit ning endise koolihoone suletud netopind on 9000 ruutmeetrit.

Lisaks müüb RKAS 300 000 euroga Keila-Joa sanatoorse internaatkooli kinnistut ja hoonet.

Tütarlaste internaat, elamu, meditsiinipunkt ja söökla hooned on valdavalt amortiseerunud. Koolihoone vajab ulatuslikke investeeringuid siseviimistluse uuendamiseks ja tehnovõrkude parandamiseks. Hooned on seisnud tühjana viimased aastad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles