Olypmpic asub Itaalias veebikasiino äri ajama

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OEG rajab uue tütarfirma Maltale.
OEG rajab uue tütarfirma Maltale. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Olympic Entertainment Group (OEG) andis eile börsile teada, et asutas ja registreeris esmaspäeva uue tütarettevõtte Itaalias, mille eesmärgiks on veebikasiino äri.

«OEG asutas ja registreeris 19. veebruaril 2018 Itaalias äriühingu Olybet Italia S.r.l., mille aktsiakapital on 10 000 eurot. OEG omab läbi tütarühingu sada protsenti Olybet Italia S.r.l. aktsiatest,» teatas ettevõte teisipäeval börsile.

OEG sõnul on tütarühingu asutamise eesmärgiks juriidilise platvormi arendamine seoses kontserni tegevuse laiendamisega kaughasartmängude turgudel ehk teisisõnu proovib ettevõte nüüd Itaalias kätt veebikasiinoga.

«Tütarühingu asutamine ei oma otsest mõju OEG kontserni majandustegevusele. OEG juhatuse ja nõukogu liikmed ei ole tütarühingu asutamisest muul viisil isiklikult huvitatud,» täiendas ettevõte.

Eelmine aasta oli Olympicu jaoks välisturgudel keeruline. Märtsi lõpus lahkuti Poolast ning samal ajal kirjutas Äripäev, et Olympicul on väljakutseid nii Lätis kui Itaalias seoses karmistuvate tingimustega. Itaalias taheti tol hetkel vähendada mänguautomaatide hulka riigis kolmandiku võrra vähendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles