Ülemiste Keskuse juht: ennustan Prisma kadumist Eesti turult (5)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suurima, Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits võib möödunud aasta tulemustega rahule jääda.
Eesti suurima, Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits võib möödunud aasta tulemustega rahule jääda. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ülemiste Keskuse juht Guido Pärnits leiab, et Eestis on toidukaupluste turul isegi kõvem konkurents kui kaubanduskeskuste turul, ja seda peab kindlasti teadma ka siia turule sisenev Lidl.

«Keegi peab kuskilt järele andma ja on küsimus, kes turule jäävad. Kes laseb ennast üles osta?» küsis Pärnits Äripäevale.

Pärnits rääkis, et näiteks Prisma ja Rimi tugevused on hoopis teistes riikides ja kuigi teatud aja võivad nad mingit väikest turgu hoida – nii-öelda doteerida -, siis aastatepikkust perspektiivi sellel pole.

Ta kirjeldas, kuidas Prisma ajas Leedus-Lätis äri, poodide asukohad olid päris kenad, aga mingil hetkel nähti, et sealt kasumit ei tule, ja pandi poed kinni. «Ma ennustan, et Prisma kaob turult,» ütles Pärnits, märkides samas, et see kindlasti ei toimu üleöö.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles