Nordea kontserdimaja võib uue nime saada järgmisel aastal

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea kontserdimaja
Nordea kontserdimaja Foto: Robin Roots/Õhtuleht

Nordea kontserdimaja võib uue nime saada järgmise aasta kevadel, sest uue kaubamärgiga Baltimaades tegutsev Luminor pank ei soovi kontserdimajaga koostööd jätkata.

«Läbirääkimised uue nimisponsori osas on konfidentsiaalsed ja uue nimisponsori selgumise korral teavitame sellest ka kohe üldsust,» ütles Nordea kontserdimaja juhataja Aivar Sirelpuu BNSile.

«Luminor ja Nordea Kontserdimaja on leppinud kokku hoida meievahelised kokkulepped konfidentsiaalsena,» ütles panga kommunikatsioonispetsialist Lotte-Triin Narusk BNSile.

Peale Nordea ja DNB panga Balti üksuste ühinemist tööd alustanud Luminor koostööd Nordea kontserdimajaga jätkata ei plaani.

«Hetkel on tõepoolest olukord selline, et Nordea kontserdimaja on jätkuvalt vana brändinguga. Luminoril koostööd kontserdimajaga plaanis jätkata ei ole, mistõttu tegeleme aktiivselt mõlemale poolele sobiva lahenduse leidmisega. Seni on kontserdimaja jätkuvalt Nordea brändinguga,» ütles panga korporatiivkommunikatsiooni juht Hedwig Meidra oktoobris BNSile.

Kontserdimaja ehitus algas 2007. aasta kevadel ning see avati 2009. aastal Nokia kontserdimaja nime all. Nordea nime kannab kontserdimaja alates 2014. aastast.

Eeldusel, et Nordea ja kontserdimaja kokkulepe sõlmiti sarnaselt Nokiaga viieks aastaks, peaks praegune leping lõppema järgmise aasta maikuus.

Nordea ja DNB pankade Baltikumi üksuste baasilt loodud ühendpank Luminor alustas tööd oktoobrist. Ühendpanga juhatuse esimees on Erkki Raasuke, Eestis juhib Luminori Gunnar Toomemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles