Äripäev kaotas lõplikult kohtuvaidluse Eerik-Niiles Krossiga (4)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Eerik-Niiles Kross
Pildil Eerik-Niiles Kross Foto: Sander Ilvest

Äripäev kaotas esmaspäeval lõplikult kohtuvaidluse Eerik-Niiles Krossiga, kuna riigikohus Äripäeva kaebust arutusele ei võtnud.

Äripäev avaldas 14. juulil 2014 artikli pealkirjaga «Korruptsioonivastane Kross abistas skeemipunujaid», milles muuhulgas väitis, et Kross käitus nagu korruptant ja oli pettusliku skeemi ühe kavandaja rollis protsessi algusest lõpuni, vahendab ERRi uudisteportaal.

Esmaspäeval jõustunud riigikohtu otsusega peab Äripäev nüüd oma veebiväljaandes kahe päeva jooksul kell 9-17 kaheksaks järjestikuseks tunniks avaldama lisakommentaarideta esiuudise, milles peab olema originaaluudisega samas suuruses kirjutatud, et Eerik-Niiles Kross ei ole käitunud nagu korruptant ega ole pettusliku skeemi ühe kavandaja rollis selle protsessi algusest lõpuni. Lisaks peab Äripäev korvama Krossile õiglase mittevaralise kahju.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles