Telia ja Kaubamaja Grupp viisid kaardimaksed ja Partnerkaardi mobiili

Taavi Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iseteeninduskassad Tallinna Kaubamaja toidumaailmas.
Iseteeninduskassad Tallinna Kaubamaja toidumaailmas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna Kaubamaja Grupp võttis kasutusele Telia mobiilse rahakoti, mTasku mobiilimaksete pakkumise. mTaskut saab nüüd kasutada kõigis Kaubamaja, Selveri ning I.L.U. kaupluste kassades üle Eesti.

Tallinna Kaubamaja Grupi ASi Partnerkaardi arendusjuht Rene Paats kinnitas, et tegu on klientide jaoks olulise sammuga, kuna selle kasutamine muudab igapäevase poes käimise mugavamaks rohkem kui 660 000 Partnerkaardi omanikule.

«Usume, et mTasku on edukas, sest see annab kliendile täieliku vabaduse rahakotist loobuda. (...) Enamus teenuseid on juba nutitelefonis saadaval, nüüd ka Partnerkaart. Tulevikus ei ole vaja muretseda, et mõni ost jääb rahakoti, pangakaardi või sularaha puudumisel tegemata ning soodustused saamata, sest kõik mugavused on koondatud ühte rakendusse,» rääkis Paats.

Kui kliendil on plastist Partnerkaart juba olemas, saab selle menüüvalikust mTaskusse lisada, mis võimaldab teenust kohe ka kasutama hakata. mTasku lahendust saavad kasutada kõigi kohalike mobiilioperaatorite kliendid.

«Mobiilimakse teostamiseks tuleb oma pangakaart lisada mTaskusse, seejärel saab mobiiltelefoniga mugavalt oma ostude eest tasuda nii tavakassades kui iseteeninduse kassades,» selgitas Rene Paats. «Näiteks iseteeninduspuldi saamiseks piisab nutitelefoniga mTasku maksemärgise QR-koodi või NFC-märgise skaneerimisest. Pärast kaupade skaneerimist ja puldi tagastamist hoidlasse tuleb mTaskuga makseterminali juures asuvat maksemärgist uuesti skaneerida, valida kassaekraanilt mTasku makse ning vajutada mobiiliekraanil «maksa» nuppu,» märkis Rene Paats.

Kõigi ostutehingute andmed ja saadud soodustused kuvatakse mTaskusse saadetaval m-Kviitungil.

mTasku lahenduse saab oma nutitelefonile alla laadida Apple Store’i ja Google Play rakendusepoodidest. Lisainfo rakenduse kohta Partnerkaardi lehelt: www.partnerkaart.ee/mtasku ja mTasku lehelt: http://mtasku.ee/.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles