Elektrilevi saab uued juhatuse liikmed

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Tiisvend
Jaanus Tiisvend Foto: Peeter Langovits

Veebruarist uueneb võrguettevõtte Elektrilevi juhatus. Augustist juhatuse esimehena alustanud Jaanus Tiisvendi kõrval hakkavad Elektrilevi juhatusse kuuluma Andres Tõnissaar, Priit Treial ja Taavo Randna.

Muutub ka ettevõtte juhtimisstruktuur. Tiisvendi sõnul oli klientide ootustele vastamiseks ja ambitsioonikate eesmärkide suunas liikumiseks vajalik üle vaadata ka organisatsiooni ülesehitus, juhtimine ja struktuur. «Vähendasime juhtimistasandeid, lõime soodsama keskkonna protsesside sujumiseks ja prioriteetsete valdkondade arendamiseks,» ütles Tiisvend.

Möödunud aasta augustis juhatuse esimehena alustanud Jaanus Tiisvend on töötanud Elektrilevis erinevatel vara haldamise ja inimeste juhtimisega seotud ametikohtadel alates 1996. aastast. Ka käiduvaldkonda vedav juhatuse liige Andres Tõnissaar ning toodete ja teenuste arenduse valdkonna juht Taavo Randna on ettevõttes pikaajalise kogemusega.

Äriarenduse valdkonnajuhina 1.veebruarist alustav juhatuse liige Priit Treial on töötanud 2 aastat Eesti Energias juhtiva finantskontrollerina ning varem ettevõttes BPT Real Estate investeerimisanalüütiku ja grupi kontrollerina.

Senine Elektrilevi juhatuse liige Siret Kegel suundub 1. veebruarist juhatuse liikmeks Eesti Energia kontserni ettevõttesse Enefit Solutions.

Elektrilevi haldab ligikaudu 61 000 kilomeetrit elektriliine ja 24 000 alajaama. Lisaks haldab ettevõte 40 protsenti Eesti tänavavalgustuspunktidest ning piloteerib kiiret internetti võimaldava avatud sidevõrgu rajamist elektritaristule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles