Tallinna lähistel võib e-toidupoele lootes nälga jääda

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virgad käivad poes, laisad tellivad toidu koju.
Virgad käivad poes, laisad tellivad toidu koju. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Ehkki Tallinnas pakuvad pea kõik toidukaupluste ketid ka kojuveoga e-poe teenust, siis pärast transporditeenuse lõppemist Omnivaga igasse Tallinna piiri taha jäävasse piirkonda kõik müüjad enam oma kaupa ei saada.

Maxima enam poekotti koju ei too, Prisma üldse ei too ja Selveri e-poe valik on nii askeetlik, et pole mõtet tellida – selline on ühe Tallinna piirist mõne kilomeetri kaugusel elava tarbija kogemus, kes pärast jaekettide koostöölepingu lõppemist Omnivaga on jäänud vaid ühe valikuga, kirjutab ERR uudised.  Coop, erinevalt teistest, pakub kojuvedu ka üle linnapiiri täiesti tasuta, sõltumata toidukorvi maksumusest.

Maxima möönab, et Omniva otsus koostöö e-poe teenindamisel lõpetada on toonud tarbijatele kaasa kitsendavaid muutusi ehk pood lõpetas kojuveo kõige kaugematesse ja väiksema püsielanikkonnaga piirkondadesse.

Seevastu on Maximast hüljatud piirkonnad korjanud üles Selver, kes kiidab, et nende klientuur on tänu sellele kasvanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles