Lugeja küsib: millal saavad ka tartlased e-toidupoest kaupa koju tellida? (3)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-toidupoest tellimine säästab nii aega kui ka raha.
E-toidupoest tellimine säästab nii aega kui ka raha. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Juba pikemat aega on Tallinna ning Tallinna lähiümbruses elavatel inimestel võimalik olnud suurtematest toidukettidest toitu kulleriga koju tellida, ehk kasutada e-toidupoodide teenust. Kuid Tartusse pole see ikka veel jõudnud. Kas ja millal oleks võimalik sama teenust Tartus kasutama hakata?» soovis lugeja teada.

Selveri kommunikatsioonispetsialist Karl-Villem Vaserik:

«Oleme teadlikud, et kvaliteetset e-Selveri teenust oodatakse nii Tartus kui mujal piirkondades. Nõudlus mugava teenuse järele kasvab kiiresti ja laieneme kohe, kui vajalikud ettevalmistused tehtud saavad. Täpsemalt kuhu ja millal, paraku veel öelda ei saa. Lähiajal oleme veel seotud hüppeliselt kasvavate mahtude teenindamise tagamisega Tallinnas ja Harjumaal.»

Maxima kommunikatsioonispetsialist Heli Suvi:

«E-Maxima teenindab regulaarselt üle 35 000 Harjumaal elava pere. Loomulikult oleme huvitatud kojutoimetamise piirkonna laiendamisest ning teeme selle nimel ka tööd. Kuid täna ei saa veel konkreetselt välja tuua, millal Maxima e-pood võiks Tartusse laieneda.»

Coopi kommunikatsioonijuht Martin Miido:

«eCoop.ee-l on kindel plaan Tallinnast ja Harjumaalt kaugemale laieneda, kuid seda, kunas ja millisesse piirkonda, saame avaldada alles siis, kui kõik kokkulepped on sõlmitud ja ettevalmistused lõpule viidud. Tartusse me kindlasti laieneme, kuid praegu ei ole meil võimalik öelda, millal täpselt.»

Prisma kommunikatsioonijuht Piret Lankots:

«Prismal puudub praegu plaan Tartus kojuveo teenuse avamiseks. Teame, et tartlased on asjast huvitatud, aga kahjuks nõuab selle teenuse avamine meilt ka päris suurt lisainvesteeringut.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles