Tiit Vähi Sillamäe laevaliin jõudis punnseisu (2)

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillamäe sadama nõukogu juht Tiit Vähi rääkis, et kui riik toetab reisiterminali rajamist, siis ettevõte leiab viisi laevaliikluse korraldamiseks.
Sillamäe sadama nõukogu juht Tiit Vähi rääkis, et kui riik toetab reisiterminali rajamist, siis ettevõte leiab viisi laevaliikluse korraldamiseks. Foto: Liis Treimann

Partnerid, kelle Tiit Vähi Sillamäele kutsus, avaldasid Kotka laevaliini suhtes viisakat jahedust: soomlased viitasid laevniku puudumisele, Vähi – vajadusele riigi investeeringuks, ministrid – helgele tulevikule.

Aasta alguses valitsuselt Sillamäe sadama reisiterminali rajamiseks 5-6 miljonit eurot küsinud Vähi kutsus möödunud nädalal Soome esindusliku äridelegatsiooni, mitu Eesti linnapead ja regionaalminister Jaak Aabi ühise laua taha. Suurettevõtja soovis teha jõulist sammu, et panna lõpuks taas Kotka ja Sillamäe vahele käima ro-ro ja reisilaev.

Kuid miljonite küsimine heidutas valitsuse nii ära, et Aab ei jõudnudki Sillamäele, põhjendades seda puhkusega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles