Go Bus sai uue juhi (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Mändla
Andrei Mändla Foto: Go Bus

AS GoBus nõukogu kinnitas ettevõtte uueks juhiks Go Busi senise juhatuse liikme Andrei Mändla, kes asub bussifirma etteotsa alates käesoleva aasta 1. veebruarist.

«Andrei Mändla puhul on tegemist suurte kogemustega tunnustatud bussispetsialistiga, kelle tööd hinnatakse Eestis väga kõrgelt,» kinnitas Go Busi nõukogu liige Tiit Pruuli pressiteates. «Tema kompetents ning Go Busi igapäevatöö ka kõige pisemate detailidega kursis olemine teevad temast bussisektoris väärt juhi.»

Mändla sõnul tuleb tema ametisse astumine ajal, mil Eesti ühistranspordisektor teeb läbi suuri muutusi ning see esitab kõigile vedajatele suure väljakutse.

«Eesti bussindus on huvitavas ajajärgus – haldusreform, tasuta maakonnaliinide tulek, mootorikütuste pidev hinnatõus ning bussijuhtide piisava järelkasvu puudumine on märksõnad, millega tuleb kogu sektori tasandil arvestada ja otsustavalt tegeleda,» ütles Mändla.

«Go Bus on Eesti üks suurimaid ja tuntumaid vedajaid ning usun, et meil on piisavalt kogemust, et aidata ühistransporti puudutavaid küsimusi nii seadusandlikul tasandil kui ka muudes töögruppides lahendada,» lisas Mändla.

Alates 2011. aastast Go Busi tüürinud senine juhatuse esimees Enn Randmaa lahkub ametist omal soovil.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles