Ekspress Grupi uut kinnisvaraportaali hakkab juhtima Paavo Heil (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvaraportaal
Kinnisvaraportaal Foto: SCANPIX

Endine CV Keskuse juht ja Brandemi asutaja Paavo Heil asus 15. jaanuarist juhtima Ekspress Grupi ja OÜ Sadaüksteist poolt asutatud kinnisvaraportaali Kinnisvara24.ee.

Praegu veel arendatavat portaali haldav ettevõte Kinnisvarakeskkond OÜ asutati möödunud aasta suvel Ekspress Grupi ja kinnisvarabüroodele kuuluva OÜ Sadaüksteist poolt. Ekspress Grupile kuulub 49 protsenti ja OÜ-le Sadaüksteist 51 protsenti ettevõtte osadest.

«Kinnisvaraportaalide seas on konkurents pikka aega sisuliselt puudunud. Kinnisvara24.ee korrastab olukorda kinnisvaraportaalide turul ja loob uuesti konkurentsi,» ütles Heil.

Heil on varasemalt juhtinud CV Keskuse tööportaali, käivitanud Eestis tööandja turunduse agentuuri Brandem ning omab kogemust nii juhi, ettevõtja kui turundajana. Ta on EBS Executive MBA programmi vilistlane ning EBS-i kraadiõppe nõukogu liige.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles