Elroni uueks juhatuse esimeheks valiti Olle Tischler

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OLLE TISCHLER
OLLE TISCHLER Foto: Peeter Langovits

22. jaanuarist 2018 alustab riigile kuuluva ettevõtte AS Eesti Liinirongid uue juhatuse esimehena tööd Olle Tischler, kes valiti ettevõtte nõukogu poolt avaliku konkursi korras kandideerinud kandidaatide seast. Konkursil osales 37 kandidaati.

Olle Tischleril on pikaajaline rahvusvahelise ettevõtte Baltikumi üksuse juhtimise kogemus ettevõttest Oracle Baltics. Samuti on ta tegutsenud müügijuhina ettevõtetes Novira Capital ja IC Systems. Tischler omab Estonian Business Schooli bakalaureusekraadi ja University of Strathclyde Graduate School of Business magistrikraadi rahvusvahelises äris.

AS Eesti Liinirongide praeguse juhatuse esimehe Andrus Ossipi tähtajaline leping lõpeb 12. jaanuaril 2018. Andrus Ossip otsustas uueks ametiajaks mitte kandideerida. AS Eesti Liinirongide nõukogu tunnustab ja tänab Andrus Ossipit ettevõtte sihikindla ja tulemusliku juhtimise eest.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron all tegutsev riigile kuuluv ettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles