Mürk-Dubout: lennunduse kuldaeg kasvatab reisijate arvu ka järgmisel aastal (1)

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Mürk- Dubout, Tallinna Lennujaama juht.
Piret Mürk- Dubout, Tallinna Lennujaama juht. Foto: Liis Treimann

Tallinna lennujaama juhatuse esimees Piret Mürk-Dubout ütles, et lennunduses on hetkel kuldajad. Lõppeval aastal kasvas lennureisijate hulk Tallinna lennujaamas 500 000 reisija võrra ja Mürk-Dubout sõnul on oodata kasvu jätkumist ka tuleval aastal.

Mürk-Dubout ütles ERR-ile antud usutluses, et kaugliinide tulek Tallinna lennujaama on nelja kuni viie aasta küsimus ja esimeste seas on loogiline avada liin New Yorki. Tuleval aastal loodab Mürk-Dubout, et tekivad liinid Dubaisse ja Malagasse.

«Tallinna lennujaamal oli 2017. aasta päris erakorraline aasta, sest väga suured ehitus ja restaureerimistööd olid meil planeeritud, et saame nendega valmis täpselt Eesti eesistumise ajaks. Ja kuivõrd Eesti Euroopa Liidu eesistumine lükkus pool aastat varasemaks, siis pidi lennujaam ka sellele koormusele vastu pidama, et jätkata juba varem kavandatud ulatuslikku lennuliiklusala rekonstrueerimist,» rääkis Mürk-Dubout.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles