Sandra Vungi, keda pärjati ka lõppeva aasta parima toidublogija tiitliga, on olnud taimetoitlane juba aastaid ning ei näe mingit probleemi selles, et katta pühadelaud vaid taimse toiduga.
Tellijale
Kuidas katta jõululaud lihavabalt? (4)
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõululaual tavalisele eestlasele asendamatuna näivate verivorstide ja ahjuliha puudumine ei tähenda tühja taldrikut paari porgandi ja keedukartulitega. Oma blogis on Vungi kokku pannud vägagi eeskujuliku menüü, kust ei puudu ka jõuluvorstid ja sült. Ainukene erinevus traditsioonilisest jõululauast ongi see, et kõik toidud on taimsed.