Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Jõululauale saab soodsaimad palad Rimist

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Traditsioonilise jõululaua üheks osaks on ahjukartul liha ja praekapsaga.
Traditsioonilise jõululaua üheks osaks on ahjukartul liha ja praekapsaga. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Jõulude eel on poed rahvast täis – suurte pühade ajal tahavad paljud katta toidulaua hea ja paremaga ning on ka neid, kel kinkide ostmine viimasele minutile jäänud.

Ostukorvi hind sõltub paljustki sellest, kui palju asju juba omast käest niikuinii olemas on. Näiteks kui jõululauale on plaanis panna vanaema hapukurgid ja suvilast pärit kartul, siis võib need ostunimekirjast maha tõmmata. Samuti, kui kokal on plaanis jõulukapsas ja sült ise teha, lisandub ostukorvi veel nende valmistamiseks vajalik.

Tarbijatoimetus võttis võrdlusesse kõige tavapärasemad jõulutoidud ja kõrvutas sealiha alternatiividena ka lõhefilee ja ahjukana hindu.

Märksõnad

Tagasi üles