Souteri Poolas alistanud bussihiid jõuab peagi Eestisse (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2014. aastal, aasta enne seda, kui Šoti miljardäri sir Brian Souteri Superbus laienes Eestisse, käis ta Hugo Osulaga kohtumas, et tema bussiäri ära osta. Ilmselgelt ei võtnud Osula vedu.
2014. aastal, aasta enne seda, kui Šoti miljardäri sir Brian Souteri Superbus laienes Eestisse, käis ta Hugo Osulaga kohtumas, et tema bussiäri ära osta. Ilmselgelt ei võtnud Osula vedu. Foto: Erakogu

Kuigi esiti võib tunduda, et Lääne- või Kesk-Euroopa bussiveoturul toimuv meid ei puuduta, näeb Eesti suurima bussiettevõtte Mootor Grupi omanik Hugo Osula seal toimuvas märki sellest, mis Eestis ja tema ettevõttes järgmiseks juhtuma hakkab.

«See näitab, mida on võimalik turul teha, kui ollakse viimse piirini uuenduslik ja tullakse turule uue tehnoloogiaga,» viitab Mootor Grupi omanik Hugo Osula Poolale, kus Saksa Flixbus võtab üle Eestiski kätt proovinud Šoti miljardäri Brian Souteri Polski Busi.

Poola meedia teatel kaob Souterile kuuluv Polski Busi kaubamärk kevadel sootuks, liinid ja bussid võtab üle Saksa bussifirma Flixbus. Töö kaotavad kõik Polski Busi klienditeenindajad ja turundusinimesed. Võib-olla kaotab töö ka mõni Polski Busi bussijuht, kuid suur osa neist läheb üle Flixbusi palgale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles