Eesti logistikud ühisstendiga maailma suurimal erialamessil

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti logistikute ühisstend rahvusvahelisel erialamessil «transport logistic 2011».
Eesti logistikute ühisstend rahvusvahelisel erialamessil «transport logistic 2011». Foto: Erakogu

Esimest korda ajaloos osalevad eestlased ühisstendiga maailma suurimal rahvusvahelisel erialamessil  «transport logistic», mis toimub seekord 10.- 13. mail Münchenis.

Üritust korraldatakse üle aasta ja tänavu toimuv on juba kolmeteistkümnes logistikale, transpordile ja tarneahelate juhtimisele keskendunud erialamess, kus sel aastal on esindatud üle 1890 eksponendi viiekümne üheksast riigist.

 Logistika ja Transiidi Assotsiatsiooni juhatuse esimehe Andres Valgeristi sõnul näitab Münceni messi üha kasvav populaarsus, et logistikasektor ontaas tõusuteel. «Tänavusel messil on esindatud umbes 160 sadamat ja 100 raudtee-ettevõtet, samuti kõik maailma juhtivad lennundusfirmad. Oleme Logistikaklastri liikmetega väljas Eesti ühisstendiga, et tutvustada kõigile võimalikele koostööpartneritele meie transiidikoridori ja logistikateenuste eeliseid. Asukohaturundus ja ühisstendidega osalemine tundub muutuvat üha populaarsemaks - rahvusstendidega on esindatud ka Belgia, Tšehhi, Prantsusmaa, Itaalia, Holland, Hispaania ning Leedu,» selgitas Valgerist.

Kuna «transport logistic 2011» näol on tegemist maailma suurima transpordi ja logistika  messiga, siis väärib see igati osalemist ja külastamist kõigile ettevõtetele, kes tahavad laiendada oma tegevust ning otsivad uusi koostöökontakte, lisas ta.

Messi konverentsiprogrammis on sel aastal kolmkümmend teemat, millest olulisemad on - Roheline logistika; Millal avanevad EL piirid kaubarongidele tegelikult?; Ida-Euroopa tõusuteel – kui kiiresti toimub taseme võrdsustamine?; Kombineeritud transpordi potentsiaal ja Euroopa transpordikoridor: kuhu peaks raha minema?

Eestlaste ühisstendil on esindatud Alekon Cargo, CF&S Estonia, ESTEVE Terminal, EVR Cargo, Sillamäe Sadam, Tallinna Sadam ja RRK.

Messistendi korraldaja on Eesti Logistikaklaster koostöös Saksa-Balti Kaubanduskojaga ning ettevõtmist toetab EAS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles