Nordica alustab lende Kopenhaagenisse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica lennuk.
Nordica lennuk. Foto: Jaanus Lensment

Riiklik lennufirma Nordica alustab järgmise aasta aprillist lende Tallinnast Kopenhaagenisse, plaanis on liinile tuua 11 lendu nädalas.

Nordica juhatuse esimehe Jaan Tamme sõnul on Kopenhaagen loogiline jätk ettevõtte strateegiliste plaanide elluviimisel, teatas Nordica BNS-ile.

«Skandinaavia suurimast lennujaamast on saamas Nordica teine kodubaas. Opereerime juba praegu Taani pealinnast väga mitmeid lende SAS-i, Hollandi ja Rootsi omavalitsuste tellimusel ja Tallinna–Kopenhaageni liini avamine on loomulik osa meie arengust. Soovime leida järjest rohkem võimalusi Eesti tihedamaks sidumiseks muu maailmaga, sest see on kasulik meie riigi majandusele,» lisas Tamm.

Kopenhaageni Kastrupi lennujaam pakub Eesti inimestele mugavaid ja kiireid ühendusi laia maailma. Alates kevadest on võimalik lennata sealtkaudu väga väikese ajakuluga Londonisse, Birminghami ja Manchesteri Suurbritannias; Iirima pealinna Dublinisse; USA suurlinnadesse New Yorki, Bostonisse ja Chicagosse ning väga paljudesse Aasias asuvatesse sihtkohtadesse, nagu Peking, Singapur, Hong Kong ja Tokyo. Kopenhaageni lennujaam pakub häid ühendusi ka Kesk-Euroopa tõmbekeskusetesse.

Nordica hommikused lennud väljuvad Tallinnast tööpäeviti kell 7.00 ja õhtused lennud teisipäevast reedeni kell 18.30. Pühapäeva õhtul väljub lennuk Kopenhaagenisse kell 17.30. Tagasi Tallinna lennatakse esmaspäevast reedeni väljumistega kell 8.10 ja teisipäevast reedeni kell 19.40. Pühapäevane tagasilend väljub kell 18.40.

Taani pealinnast on võimalik alates kevadest lennata Nordicaga läbi Eesti Kiievisse, Vilniusesse ja Peterburi. Samuti avardab uue liini avamine ukrainlaste võimalusi reisida läbi Tallinna Skandinaaviasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles