Parimad palgamaksjad: heale töötajale pole kahju maksta

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötajad Proekspert kontoris
Töötajad Proekspert kontoris Foto: Liis Treimann

Parimate palgamaksjate esirinnas troonib IT-sektor, mis lisaks kõrgele palgale paistab silma uute töökohtade loojana, selgub täna ilmunud Äripäeva Palga TOPist.

Kõik IKT sektori ettevõtted, kellega suhtlesime, kinnitasid, et iga aastaga vajatakse juurde uusi töötajaid, sest tegutsetakse rahvusvahelisel turul, kus teenuste ja toodete maht suureneb iga aastaga, vahendab Äripäev.

Seda, et üha enam värvatakse spetsialiste teistest riikidest, kinnitab ka Proeksperdi insenerikultuuri eestvedaja Tiina Seeman, kelle sõnul ei õnnestunud neil enam Eestist leida nii palju uusi töötajaid, kui nad palgata soovisid: «Meil töötab juba praegu spetsialiste välisriikidest ja jätkame täiel hool värbamist nii Eestist kui ka välismaalt.»

Seekordse parima palgamaksja Microsofti Balti regiooni juht Hristo Manov kinnitas, et ka nemad otsivad kollektiivi mitmekesistamiseks ja tugevdamiseks andekaid töötajaid kogu maailmast.

«Microsoft on alati keskendunud talentide leidmisele ning häid inimesi tuleb kindlasti ka vastavalt tasustada,» märkis Manov, kelle sõnul on Microsofti poliitika maksta töötasu tulemuste eest ning see on otseselt seotud klientide rahuloluga, nagu ka üldiste äritulemustega.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles