Investor: Arco Vara ostis Bulgaaria Tiskre

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara korterid Viljandimaal
Arco Vara korterid Viljandimaal Foto: Marko Saarm / Sakala

Arco Vara investor Tarvo Vaarmets leiab, et kontserni suurinvesteering on kindlasti ettevõtte julge tehing ning tegu on «enesekindla vaatega lähiaastateks».

Börsiteates on väga vähe detaile, mis ühelt poolt on ka arusaadav, sest kõiki detaile ei tea ilmselt Arco Vara veel ka ise, nentis Vaarmets, vahendab Äripäev. «Mulle tundub tegemist olevat pigem konkreetse põhja saanud visiooniga, mille elluviimiseks tuleb teha veel väga palju tööd ja leida erinevaid lahendusi.»

Üks põhiline on tema sõnul finantseerimise pool, sest Arco Vara peab leidma olulises mahus uut raha – küllap hakkame sellega seotud uudiseid lähiaastatel ka saama, leiab ta. «Teisalt on projekti kestvuseks prognoositud umbes seitse aastat, mis tähendab, et kogu eeldatud 62 miljonit ei ole vaja korraga,» jätkas Vaarmets.

Ka märkis investor,et Bulgaaria pealinnast Sofiast mõni kilomeetri kaugusel asuv Lozeni küla ei ole kõige kallima asukohaga, ent samas peaks pealinna lähedus siiski korraliku ehituskvaliteedi ja oskusliku hinnastamise korral tagama piisava nõudluse - Eesti mõistes on see võrreldav Peetri küla või Tiskrega. 

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles