Michelini tärne jagatakse väljapaistvatele restoranidele aastast 1926. Nad on kvaliteedimärgiks ja meelitavad restorani kliente, vahendab statista.com.
Vaata, millistes riikides on kõige rohkem Michelini kolme tärniga pärjatud restorane
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoranidel on võimalik teenida kuni kolm Michelini tärni. Esimese tärniga tunnustatakse restorani ühe parimana enda kategoorias. Teise tärni saab teenida erakordselt maitsvate toitude eest. Väga vähesed restoranid on pärjatud kolme Michelini tärniga. Kolmas tärn sümboliseerib restorani, mille nimel võiks ette võtta reisi linna, kus restoran asub.