FOTOD: vaata, kes väisasid õhtusööki Andrus Ansipiga

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Estonian Business Schoolis (EBS) traditsiooniline vilistlaste õhtusöök, mille raames esines külalisena Euroopa Komisjoni digitaalse ühtse turu asepresident Andrus Ansip, kes muuhulgas kritiseeris tugevalt ka Eesti tänast maksupoliitikat.

«Minu kodus?! Maksupetturi õlu?!» hüüdis Euroopa digivolinik Andrus Ansip eileõhtusel üritusel, mille peaesineja ta oli. 

«Teate, minu kodus, keldris on Läti õlu. See on A Le Coqi õlu, aga Lätist ostetud. Tütar tuli lennuki pealt, auto oli tal seal lennuväljal, sõbranna oli ka veel kaasas. Läksid ja ostsid pudeli viina! Võtsid õllesanga ka kaasa!» oli ta hetk varem kirjeldanud.

Lõpetuseks ei jäänud asepresidendil muud üle, kui väärika seltskonna poole lihtsalt palvega pöörduda. «Öelge midagi, tehke midagi! See ei saa niiviisi olla, et kõik niimoodi lihtsalt juhtub!» palus ta.

Õhtu raames andis EBSi rektor professor Arno Almann Andrus Ansipile üle ka tänuplaadi pikaajalise ja tulemusliku tegevuse eest ettevõtluse- ja ärikeskkonna kujundamisel Eestis ja Euroopas Eesti Vabariigi peaministrina aastatel 2005–2014.

Vaata lähemalt juuresolevast galeriist, kes veel väisasid EBSi vilistlaste õhtusööki Andrus Ansipiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles