Ettevõtlustoetus anti tiibadega Putini kuju tegemiseks (7)

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekraanitõmmis leheküljest, mis näitab Venemaal Astrahanis ettevõtlustoetuse vääriliseks hinnatud toodet.
Ekraanitõmmis leheküljest, mis näitab Venemaal Astrahanis ettevõtlustoetuse vääriliseks hinnatud toodet. Foto: newsru.com

Astrahani skulptor Viktor Kropatšov sai riigilt ettevõtluse alustamise toetusraha, mille eest valmistas karu kehaga ja tiibadega Venemaa presidendi Vladimir Putini kuju, mis hoiab käes kala.

Kropatšov hoiab toetsurahaga valmistatud sepistatud kuju hoovis ning kavatseb selle prototüübi järgi valmistama tellimustöid, kirjutab NEWSru. Kohaliku ajalehe Kaspi Info selgituse kohaselt kujutab presidendile antud karu kere Venemaad, mida ta juhib. Vasaku jalaga tallub kuju aga kotka otsas, mis peab sümboliseerima Venemaa vaenlaste maha surumist.

Skulptorile tuli idee kuju loomiseks juba 2009. aastal, kuid regionaalne tööhõive amet andis talle ettevõtlusega alustamise subsiidiumi selle kuju loomiseks alles nüüd.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles